Pe carari de munte...



O clipa de nebunie.. o idee ce parea imposibila la prima vedere.. si iata-ne porniti la drum intr-un mini concediu bine meritat (primul impreuna).



Un simplu "Hai la Cheia!" s-a transformat in ..cateva telefoane, o rezervare.. si a doua zi deja la drum spre un loc necunoscut ... ce s-a dovedit minunat. O pensiune la 20 de km de Brasov... un peisaj magnific.. zona de munte .. cu aer curat, mini cascade ce te incanta cu susurul lor.. poienite largi, pomi in toate culorile, apusuri de soare minunate... atat de cald te imbratiseaza natura cand ii duci dorul si iti ofera tot ce are mai bun si mai frumos....



Noi doi,...din nou fara umbrela, pentru ca si timpul a tinut cu noi.. si ne-a invaluit in soarele bland de inceput de toamna, intr-un alt timp.. intr-o magie de culori.. senzatii.. implinire.. iubire, intr-un decor rustic.. atat de simplu.. dar atat de familiar.. de .. acasa. Vom mai merge cu siguranta acolo, pentru ca este un loc unde ne-am regasit pe noi, linistea.. natura, magia.



Ce poate fi mai frumos decat trezirea intr-un cadru racoros de munte.. cu soarele ce-ti mangaie fata... cu aerul curat si imbietor.. ce te trezeste la viata si te invita sa traiesti din plin o noua zi?



Ce poate fi mai dulce decat o evadare departe de cotidian, de rutina, alaturi de ACEL om ce inseamna totul... de la primul lucru pus in geanta.. pana la ultima privire aruncata in urma pentru a vedea daca nu ai uitat ceva.. grija, atentia, plimbatul pe carari de munte de mana, nebuniile ... TOTUL... facut in 2?



Brasovul.. orasul meu de suflet.. alaturi de Sibiu.. acum impartit emotional la 2... Atatea locuri frumoase.. si nu ma mai surprinde ca ne plac aceleasi locuri. Poate le privesti prin ochii mei.. poate avem aceleasi pasiuni, poate legaturile ne trag in aceleasi directii.. ? Te ador... dragul meu!



Langa tine.. soarele chiar rasare, verdele e mai verde... o pajiste e cu mult mai frumoasa, pietrele de rau ne mangaie picioarele.. apa catifeleaza, totul parca ne ofera viata, frumusetea lor cea mai ascunsa privilor umane, fluturii ne ies in cale, iar pasarile isi modeleaza vocile pe cele mai frumoase sunete, vantul adie si ne mangaie fetele incinse de razele soarelui.. totul trece la o armonie perfecta, pentru ca langa tine orice minune e posibila.




Poate.. as mai continua... dar am sa las pozele sa vorbeasca pentru mine. Iti multumesc, iubire, pentru zilele magice oferite!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Copilaria.. dulce sentiment

plimbare in trecut..

Remedii naturale.. pentru suflet