just a story..

A fost odata.. ca niciodata... nu chiar ca in povesti.. dar nici departe... un print.. si o broasca. Cand printul s-a saturat de chin.. a intalnit broscuta.. si si-a spus ca poate, daca o saruta se intampla o minune. Si... chiar s-a intamplat..: broscuta s-a transformat in printesa visurilor lui..

Au trait 7 luni de vis.. de viata.. de emotii, de dragoste la cote extrem de inalte, de magie.. 7 luni de poveste. Semanau atat de bine.. iar unde nu semanau se completau perfect. Se simteau de la distanta.. stiau ce simte celalalt de la primul cuvant... s-au ajutat.. au luptat, le placeau lucrurile facute impreuna.. (acum.. nu se stie cine a iubit mai mult... si mai sincer, cine a crezut, luptat mai mult... ).

Intr-o seara insa, la fel ca in povestea Cenusaresei... cand ceasul a batut 12 noaptea.. magia s-a rupt. Printesa s-a transformat inapoi in broasca.. magia in dovleac.. iar iubirea lor magica.. s-a risipit ca un fum.. inainte ca vreunul sa mai poata reactiona. Din pacate, Cenusareasa mea din poveste nu si-a pierdut nici un pantof de cristal.. pe scarile palatului... poate doar inima in palmele printului... Printul a plecat.. iar broscuta a ramas sa verse lacrimi amare.. fara sa mai spere ca intr-o zi cineva va mai rupe blestemul nefericirii abatut asupra ei.. cu mult inainte de a se naste.. probabil..

Pacat ca povestile sunt scrise pentru amuzamentul altora.. si in viata reala nu exista povesti... chiar daca uneori atingi o frantura de poveste.. si o transformi in realitatea din viata ta..

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Copilaria.. dulce sentiment

plimbare in trecut..

Remedii naturale.. pentru suflet