E povestea oricui...

A trecut timpul, am crescut.. ne-am maturizat..:) Asa se spune, nu?

Au trecut 4 ani si 3 luni de cand a inceput povestea noastra.. un start ametitor in 2, intr-o zi insorita de primavara (cel mai frumos 1 mai din viata noastra). Imi amintesc ca am spus atunci despre el.. "cu omul asta am sa ma marit intr-o zi". Si asa a fost!  :)

Suntem fericiti! Povestea noastra isi scrie un nou capitol promitator mai frumos. Ca printul si printesa din poveste, am incalecat pe-o sa si inainte sa ne vedem de drumul nostru am facut cea mai adevarata nunta.. cu petrecerea in "tinuta oficiala" :P  pantaloni scurti la gratar :))  Incredibil de bine si de frumos, intr-o locatie de vis, sus in munti, la Comarnic, cu familia si cativa prieteni/

Acum.. am pornit pe un nou drum si inca am fluturasi in stomac de emotii. Nu am avut suficient timp sa realizez ca visul a devenit realitate, dar cu siguranta stiu ca imi doresc din tot sufletul sa traim fericiti pana la adanci batraneti.

Pentru cei ce ne-au fost aproape.. pentru cei ce s-au regasit in povestea noastra, pentru cei ce si-au dorit sa traiasca ceva asemanator, suntem dovada vie ca viata merita traita, ca poate fi frumoasa, ca inima nu e facuta pentru lacate chiar daca viata nu-ti da doar lapte si miere...  si ca desi e povestea noastra poate fi povestea oricui...! Sa fiti fericiti! Si sa va iubiti in fiecare zi!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Copilaria.. dulce sentiment

plimbare in trecut..

Remedii naturale.. pentru suflet